U tjednu akcije Knjiga svima i svuda književni naslovi i po duplo jeftinijoj cijeni

0
1395

Od boljeg pamćenja do uspostavljanja bolje koncentracije – benefiti čitanja su neosporni. Na koncu, knjige su naša stalna poveznica s kulturom te osobnim i profesionalnim razvojem.

Stoga posebno veseli činjenica da projekt Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore naziva Knjiga svima i svuda ide dalje. To znači da ćete se i ove jeseni moći domoći atraktivnih književnih naslova po jeftinijim cijenama.

Projekt Knjiga svima i svuda održava se paralelno s Interliberom, a akcija će trajati od 9. do 14. studenog. U tom tjednu na stranici KSS-a https://knjigasvimaisvuda.znk.hr/ svi knjigoljupci moći će naći zanimljive naslove na popustima od 20 pa sve do 70 posto.

Naslove će ponuditi stotinjak nakladnika i 120 knjižara diljem Hrvatske, a ponuda knjiga bit će dostupna diljem Hrvatske. Na platformi KSS-a možete vidjeti sve web shopove nakladnika te dodatne informacije koje sve knjižare sudjeluju u akciji.

Nakladnici i knjižare složni su u jednom cilju – to je promocija čitanja. Da je promocija čitanja važna, govori i činjenica da je projekt podržalo i Ministarstvo kulture i medija te Zagrebački velesajam koji u studenom postaje najveće fizičko poprište dobre knjige.

Važno je znati i da Godina čitanja još uvijek traje, stoga akcija Knjiga svima i svuda može biti dobar povod da pronađete još neki novi naslov koji vas zanima.