Festival povijesti Kliofest 2022.

0
829

Poštovani kolegice i kolege,

u Zagrebu će se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici od 17. do 20. svibnja 2022. održati Festival povijesti Kliofest 2022.

 Prodajna izložba knjiga organizirat će se kao i u doba prije pandemije – naravno ako ne bude novih iznenađenja virusa SARS-CoV-2: u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice bit će postavljeni štandovi za knjige – jedan veći središnji štand i nekoliko manjih od 2 m² za pojedinačni nastup. Središnji će štand voditi Naklada Dominović – s njima se treba dogovoriti oko uvjeta prodaje knjiga.

Prodajna izložba bit će otvorena od utorka do petka (17.-20. V. 2022.) od 11 do 19.00 sati.

Na festivalu će se moći izlagati isključivo znanstvene, stručne i popularno-znanstvene knjige iz područja povijesti i srodnih znanosti (arheologije, povijesti umjetnosti, etnologije i kulturne antropologije i dr.) iz vlastitog nakladničkog programa, ili izdanja hrvatskih i inozemnih nakladnika koji nisu prisutni na Festivalu, a s kojima izlagači imaju ugovor o zastupanju.

Svaki nakladnik koji sudjeluje na festivalu imat će mogućnost da za potrebe programa organizira barem jedno predstavljanje svoga izdanja ili autora, odnosno da dovede nekog gosta o svom trošku, u dogovoru s organizatorima.

Molimo da upitnik o Vašem interesu za sudjelovanje ispunite što prije kako bi se mogao prirediti raspored štandova i upotpuniti program.

Upitnik: Poziv nakladnici – Kliofest 2022 (.DOC)