Edukacije za prijavitelje na Javni poziv za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama za 2020. godinu – PUK

0
674

Ministarstvo kulture objavilo Javni poziv za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama za 2020. godinu.

Predmet Javnog poziva dodjela je bespovratnih sredstava za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama u 2020. godini za sljedeća područja:

1. Izvedbene umjetnosti
2. Književno-nakladnička i knjižarska djelatnost
3. Vizualne umjetnosti
4. Audiovizualne djelatnosti (sukladno Zakonu o audiovizualnim djelatnostima)

 

Detalji natječaja (neke propozicije su nove) dostupni su na stranicama Ministarstva kulture.

Više na linku u nastavku https://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=24533

 

Kako bi prijaviteljima za bespovratna sredstva olakšalo apliciranje Zajednica nakladnika i knjižara HGK u suradnji s Ministarstvom kulture organizira edukaciju za prijavitelje na Javi poziv za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama za 2020. godinu, koja će se održati 10. lipnja 2020. godine, s početkom u 10 sati, Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2, 10 000 Zagreb.

 

Ovim putem Vas pozivamo navedenu edukaciju na kojoj će predstavnici Ministarstva kulture prezentirati sve bitne elemente objavljenog javnog poziva a  koji će kasnije biti dostupni za odgovore na postavljanje pitanja. Na edukaciji će se prikazati i primjeri dobre prakse.

Molim Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 8. lipnja 2020. godine, na mail: ibrkic@hgk.hr